TIP VAN DE MAAND

DESPERADOS en STRONGBOW

Deze maand trekken we de kaart van de zon met Desperados en Strongbow.  

Bezoek ons in de winkel of via de webshop en ontvang een handdoek, strandslippers of kraslotjes bij aankoop van de deelnemende producten

BIEREN

Bierproevers en bierliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Naast de gekende en de speciaalbieren krijgen ook onbekende en lokale pareltjes een kans. Bovendien worden in de winkel regelmatig degustaties georganiseerd om onze klanten kennis te laten maken met nieuwe en bestaande bieren. 

WIJN & BUBBELS

Rood, wit rosé.... in onze wijngamma vindt je het wijntje voor elke gelegenheid.  Elke wijn in ons breed assortiment voldoet aan de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Ook voor een heerlijke champagne en een verfrissende cava of prosecco ben je aan het juiste adres.

STERKE DRANKEN & COCKTAILS

Voor liefhebbers van klassieke en populaire toppers als gin, whisky, jenever, cognac, ...... hebben we tientallen keuzemogelijkheden. Daarnaast vind je bij ons ook nieuwe ontdekkingen voor een heerlijk aperitief of degestief. 

WATER, FRISDRANKEN, FRUITSAP, .....

Water, frisdrank, fruitsap, melk, enz.... vervolledigen ons gamma. Deze zijn verkrijgbaar in glas, plastiek- of brikverpakking. Aan jou de keuze