TIP VAN DE MAAND

Brouwerij  : The Musketeers - Bier : Troubadour

Brouwerij The Musketeers maakt bier dat doet praten. Dat doen ze ondertussen al bijna 20 jaar. Ze staan in binnen- én buitenland bekend om hun Troubadourbieren, hun Belgian Legend Series en Bucketlist Series. Het zijn telkens bieren met een verrassend karakter én met een verhaal. 

CADEAUTIP : GESCHENKVERPAKKING TROUBADOUR OF JACK'S IPA

BIEREN

Bierproevers en bierliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Naast de gekende en de speciaalbieren krijgen ook onbekende en lokale pareltjes een kans. Bovendien worden in de winkel regelmatig degustaties georganiseerd om onze klanten kennis te laten maken met nieuwe en bestaande bieren. 

WIJN & BUBBELS

Rood, wit rosé.... in onze wijngamma vindt je het wijntje voor elke gelegenheid.  Elke wijn in ons breed assortiment voldoet aan de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Ook voor een heerlijke champagne en een verfrissende cava of prosecco ben je aan het juiste adres.

STERKE DRANKEN & COCKTAILS

Voor liefhebbers van klassieke en populaire toppers als gin, whisky, jenever, cognac, ...... hebben we tientallen keuzemogelijkheden. Daarnaast vind je bij ons ook nieuwe ontdekkingen voor een heerlijk aperitief of degestief. 

WATER, FRISDRANKEN, FRUITSAP, .....

Water, frisdrank, fruitsap, melk, enz.... vervolledigen ons gamma. Deze zijn verkrijgbaar in glas, plastiek- of brikverpakking. Aan jou de keuze