TIP VAN DE MAAND

Elke maand presenteren wij u onze tip van de maand.

Kom langs in onze winkel en geniet van leuke promo's op dit product.


Deze maand: THE MUSKETEERS BREWERY

Al bijna 20 jaar brouwt Brouwerij The Musketeers bier dat doet praten. Ze staan in binnen- én buitenland bekend om hun Troubadourbieren, Belgian Legend Series en

de Bucketlist Series. Telkens bieren met een verrassend karakter én met een verhaal.


Ontdek onze TIP VAN DE MAAND snel op onze WEBSHOP


Troubadour Winter

9,99 % VOL. ALC.

33cl 

♦ Dejongste telg van de familie ♦

De diepe, koperrode gloed vanTroubadour Winter straalt onmiddellijk uit waar het winterbier voor staat: warmte.
De donkere, rode kleuren worden bekomen door het toevoegen van speciaalmouten die ook de smaken van zoete karamel, koekjes en gebak in het bier brengen. De stevige vergisting zorgt voor veel fruitige aroma’s, het volmondige en verwarmende mondgevoel en een alcoholgehalte van 9.99 % alc. V/V.
De toegevoegde kruiden zetten de warmte die dit winter bier uitstraalt nog meer in het licht.

♦ Elk najaar beschikbaar ♦


Troubadour Blond

6,5 % VOL. ALC.

33cl 

Troubadour Blond is een volmondig genotsbier voor aan de toog, om samen met je beste vrienden van te genieten. Het is een verfrissend bier met een hop-kruidig aroma. Het bier is licht moutig, heeft een milde bitterheid en zachte afdronk. Deze typische smaak zorgt ervoor dat Troubadour Blond vlot drinkt en geschikt is voor alle seizoenen.

Troubadour Magma

9 % VOL. ALC.

33cl 

Het amberkleurige speciaalbier Troubadour Magma heeft het kruidige en hop-bittere karakter van een Amerikaanse India Pale Ale, maar wordt verzacht met de fruitigheid van een Belgische Tripel. Liefhebbers appreciëren de explosie van fruitige geuren afkomstig van de dryhopping.

Ideaal om van te genieten tijdens een avondje uit op een zonnige herfst- of lentedag.

Jack's Precious IPA

5,9 % VOL. ALC.

33cl 

Jack’s Precious IPA is een uitgesproken India Pale Ale, gebrouwen zoals een echte IPA volgens The Musketeers moet zijn: in balans en toch anders. Het is een verfrissend en licht doordrinkbaar degustatiebier met een alcoholpercentage van 5,9%. Jack’s Precious IPA heeft het karakter van een floraal boeket met een citrusaccent. Het bier smaakt zachtfruitig en romig. De bitterheid van de bloemige en kruidige hop is niet overheersend. Het bier heeft een bleekgouden kleur met een sneeuwwitteschuimkraag die achterblijft als een zijden rand na het degusteren.

Joyride in a Shopping Cart

6,5 % VOL. ALC.

33cl 

♦ Hetnieuwste Bucketlist Series bier ♦

Joyride in a shopping cart - Honey Aleis eenblond bier (10 EBC) van 6,5% alcohol, gebrouwen met veel honing.
Dankzij de honing krijgt het bier een zacht mondgevoel en een bloemig aroma.
In de smaak proef je een mix van kruidigheid enzoetbloemige toetsen
maar ookeen verrassend frisse toets van citrus engember.

Abbey Series

 

De bierenin de Abbey Series zijn typische klassieke abdijbieren uitgebracht onder de naam Boudelo, verwijzend naar devroegere abdij in Klein-Sinaai.
Deze lijn vormt de meest traditionele lijn van The Musketeers. De brouwers gingen terug naar hun brouwersroots en creëerden recepturen van oerdegelijke kwaliteit. Typische stijlen zijn blond, tripel en grand cru. Evergreens die een ruim publiek kunnen bekoren, mikkend op een bierdrinker die houdt van een traditioneel speciaalbier.

Boudelo Blond

5,8 % VOL. ALC.

33cl


Boudelo Blond is een helder, blond bier, met een mooie witte schuimkraag. Een zeer verfrissende aanzet, ondersteund door een mooie saturatie, wordt gevolgd door een lichte, zoet-moutige body met kruidige aroma’s dankzij een late-hopping met een mix van Belgische hoppen. Een bitterheid komt langzaam de kop op steken. Boudelo Blond is bitterder dan pils maar minder bitter dan een IPA. De iets drogere, bittere afdronk maakt het zeer dorstlessend. Ondanks het alcoholpercentage van 5.8%, ervaar je een volle smaak. Even vlot drinkbaar als een export, maar met wat meer pit!

Boudelo Tripel

7,8 % VOL. ALC.

33cl


7,8 % VOL. ALC.

33cl

Naast de trappist is een abdijbier of tripel wereldwijd erkend als specialiteit van de Belgische biercultuur. Brouwerij The Musketeers lanceerde al vele bieren met vernieuwende smaken, maar de Belgische tradities houden ze graag in ere!
Boudelo Tripel is een tripel pur sang: fruitigetoetsen van de gist, een kruidig en floraal hoparoma afkomstig van traditionele hoppen en een zachte smaak, afgerond met een verwarmend alcoholgevoel.

Boudelo Grand Cru

8 % VOL. ALC.

33cl


Boudelo Grand Cru is een koperblond bier met eenaroma van karamel en kruiden. Het bier smaakt moutig en kruidig en je merktduidelijke toetsen van abrikoos en noten. Daarnaast proef je ook een frisse en fruitige tint.
Een zoeter en zacht mondgevoel met lange afdronk warmt je helemaal op!