TIP VAN DE MAAND

Elke maand presenteren wij u onze tip van de maand.

Kom langs in onze winkel en geniet van leuke promo's op dit product.


Deze maand: BROUWERIJ VERHOFSTEDE

Brouwerij Verhofstede uit Nieuwkerken-Waas is één groot familieverhaal. Al vier generaties lang creëert Brouwerij Verhofstede de meest verfijnde alcoholische dranken .


Ontdek onze TIP VAN DE MAAND snel op onze WEBSHOP


Edelweiss Mokka

20 % VOL. ALC.

70cl - 20cl 

Even troostend als koffie spreidt Edelweiss Mokka een liefelijk deken over uw zintuigen.

Deze drank dankt zijn diepvolle smaak aan puur vakmanschap. Het suiker en de vers gebrande koffiebonen die gemalen worden vlak voor het vermengen, zorgen voor schakeringen van zoet en bitter. Proef, vergeet en laat de tijd verglijden.


Culinaire tip

Gebruik Edelweiss Mokka in sabayon, tiramisu en crème brûlée. In combinatie met onze amandellikeur Amandino schenkt hij uw dessert nog meer finesse.


Limón de la Casita

33 % VOL. ALC.

70cl - 20cl 

Limón de la Casita is een bitterzoete kus die blijft rusten op uw lippen. 

Deze likeur werd gemaakt ter ere van ons 125-jarig jubileum, als een variant van de Italiaanse Limoncello. Het zuur is afkomstig van de fijnste etherische oliën, getrokken van de schil van de beste Spaanse citroenen. Serveer ijskoud of gebruik hem als basis voor een kirr in combinatie met een eenvoudige schuimwijn.


Culinaire tip

Verwerk Limón de la Casita in de vinaigrettesaus voor uw salade, als alternatief voor citroen en honing. Of gebruik de likeur in het bekende dessert Zabaglione en Sgroppino.

Solé

33 % VOL. ALC.

70cl - 20cl 

Solé is een sinaasappellikeur die zweemt naar de zomer.

Terwijl de zon in uw glas schijnt, wikkelt Spanje zich om uw smaakpapillen. Het verfrissend mondgevoel dankt de drank aan de etherische oliën, getrokken van de schil van echte Spaanse sinaasappels. Met een bitterzoete kruidigheid tot gevolg.


Culinaire tip

Sinaasappelsauzen bij wildgerechten houden van de toetsen van Solé. Maar ook bavarois, chocolademousse en Crêpe Suzette koesteren zich graag in de smaak van de zon.

Elixir Christiane

33 % VOL. ALC.

70cl - 20cl 

Elixir Christiane is een heildronk zoals vroeger met een brandend actuele smaak.

Elixir Christiane is een heildronk zoals vroeger, met een brandend actuele smaak. De impressie van de kostbare saffraan in samenspel met een bijzondere kruidenselectie bezorgt de drank zijn goudgele gloed en pittig karakter. Is kruidig in de neus  maar glijdt fluwelig over de tong.


Culinaire tip

Elixir Christiane voelt zich thuis in rijstpap, appelcrumble en sabayon, maar houdt zich even graag op in paella, scampi’s en gevulde kip.

Liqueur de Saint Nicolas

35 % VOL. ALC.

70cl - 20cl 

Liqueur de Saint Nicolas is een eresaluut aan de stad Sint-Niklaas en haar patroon.
Proef de invloed van de natuur dankzij de geheime kruidenselectie die het verfijnd aroma en de intense smaak vrijwaart. Minzaam van aard, gedijt deze likeur het liefst in een cognacglas op een koele zomeravond. Of in de koesterende warmte van de haard tijdens de winter.

Pink Gin

38 % VOL. ALC.

50cl

Pink Gin etaleert een aroma en smaak die u meevoert naar het Zuiden. 

In deze cocktail harmonieert de florale kruidigheid van Edelweiss Gin met het zachtzoete karakter van onze Kriekenlikeur. Combineer met tonic en ervaar een vleugje magie als het donkerroze vervloeit tot een pastelachtige variant, perfect voor een middag of avond die ook qua kleur de zomer in zich draagt.

Edelweiss Gin

40 % VOL. ALC.

100cl - 50cl - 20cl - 5cl

Edelweiss Gin gaat uit van water uit de historische Edelweissbronnen en graanalcohol van de hoogste kwaliteit.

Een gezonde basis waarop twintig zorgvuldig geselecteerde botanicals harmonieus met elkaar dansen. De afronding is zoet en fluweelzacht. Met dank aan de florale toetsen en schakeringen van citrus. Landt het liefst in hetzelfde bed als Franklin&Sons tonic.